Паниран сандвич за чревоугодници - Лейа
Необходими продукти
- • 2 филии хляб (добре е да е квадратен)
- • 2 филии шунка (ако е по-малка 4)
- • 2 с.л. гъби от консерва
- • кашкавал
- • 1 бр. кисела краставичка
- • печена чушка по желание
- За панировката:
- • 1 бр. яйце
- • брашно или галета
- • сол
- • олио за пържене
Начин на приготвяне
Върху едната филия се нареждат, така че да не излизат настрани 1 парче шунка, малко настърган кашкавал, нарязаните чушка и гъби, киселата краставичка, нарязана на ивици, пак кашкавал, другото парче шунка и се захлупва с втората филия. Притиска се добре и ако плънката излиза отстрани се набутва навътре. Разбиват се яйцето и брашно на гъста смес, прибавя се малко сол и в тази смес се потапя сандвича от едната страна, където се виждат продуктите. Захваща се с щипка и само тази част се изпържва се в сгорещено олио. По същия начин поотделно се панират и запечатват останалите 3 страни и след това се панира и изпържва и отгоре и отдолу.
Рецептата е добавена от Leya на 12 Март 2008 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
Няма коментари
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.